Este

Julkaisija 10 heinäkuun, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Broändalle kolmoisvoitto 145-luokassa! Kontio 140-nolla Callas AH Z:lla

Nyt alkoi ilotulitus Ruotsinmaalla. Emma Broändan ensimmäinen kansallinen 145-luokka neljällä hevosella sujui paremmin kuin hyvin: Cornydor, Harris VDL ja kyseisellä tasolla vasta debytoinut Vivance hyppäsivät kaikki tuplanollat.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros