Este

Julkaisija kesäkuu 30th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Ranta-Ahon suunnitelma muuttui

Ypäjän esteGP-sarjan osakilpailun kakkossijan jälkeen Jasmin Ranta-Aho, 26, oli lähdössä juhannukselta Belgiaan. Mietittyään asiaa Dixonille (Verdi – Ramiro Z) heinäkuussa Belgiassa suunniteltujen CSI2*-CSI3* -kilpailujen kannalta Ranta-Aho on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Forsten-Pentti Stables