Este

Julkaisija kesäkuu 27th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Perjantai oli Henna Kaaron päivä – terveysongelmista huolimatta

Puolassa näyttää päivittäin olevan joku suomalainen, jonka flow kantaa aamusta iltaan. Torstaina hän oli Sanna Backlund, eilen perjantaina Henna Kaaro. Kaaro hyppäsi kolmesta suomalaisesta 145-luokkaan osallistuneesta ainoan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath

  • Forsten-Pentti Stables