Este

Julkaisija kesäkuu 26th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Juulia Jyläs Unkariin CSI3*:een – Fini hyväksytty FWB-jalostukseen

Pientä elon- ja toivonkipinää Hollannista: Juulia Jyläs on saanut paikan elokuussa Unkarissa pidettävään CSI3*-kilpailuun. Tämä on uutinen, sillä Keski-Euroopan kahden-kolmen tähden kilpailut ovat nyt todella kysyttyjä. Paikan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath

  • Forsten-Pentti Stables