Artikkelit

Julkaisija kesäkuu 25th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Satula – miksi valinta on vaikeaa?

Puhuessani Atte Martikaisen kanssa muuten vaan satuloista hän kertoi koulu- ja esteratsujen selän ja erityisesti sään mallin eriytyvän jatkuvasti lisää. Kouluratsuja hän kuvasi nykyaikaisiksi hevosiksi: niillä on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Forsten-Pentti Stables