Este

Julkaisija kesäkuu 22nd, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Maiju Mallat heti kolmella 145-luokassa: 0 vp., 4 vp. ja 8 vp.

Oijoijoi. Eilisestä 145-tulosten päivityksestäni puuttui kaikkein paras. Nimittäin Maiju Mallat kilpaili viikonloppuna Ranskassa Bonnevalissa kansallisissa kilpailuissa neljällä hevosella, joista yksi oli seitsemänvuotias ja kolme muuta linjalla 140-145…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath

  • Forsten-Pentti Stables