Este

Julkaisija kesäkuu 21st, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Seinäjoella kolmet kilpailut peräkkäin – Virrankoski taistelee suosikkinsa puolesta

Tuomas Virrankoksen ja Jari Koivusalon uusin suurhanke Pohjanmaalla, keskellä Seinäjoen keskustaa pidettävät esteratsastuskilpailut, ovat törmänneet vahingossa tehtyyn muotovirheeseen. Virrankoski ei kuitenkaan usko sen torppaavan projektia. “Paikka on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Forsten-Pentti Stables