Este

Julkaisija kesäkuu 20th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Mäentausta ja Lekander kissa ja hiiri, myös Kontio palasi 140-radoille

Kahdeksan suomalaista esteratsastajaa on tänään ollut 140-145-radoilla Saksassa ja Belgiassa. Parhaat tulokset on saatu Saksan Luhmühlenistä ja Bonnista. Luhmühlenin CSI2*-kilpailuissa hyppäsivät sekä Mikko Mäentausta että Kati Lekander…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Forsten-Pentti Stables