Artikkelit

Julkaisija kesäkuu 5th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Veera Ihatsun koulutus tallinpitäjäksi kesti 25 vuotta

Veera Ihatsu, 34, oli yhdeksänvuotias, kun hänen isänsä päätti hankkia metsästysmaita Mäntsälästä. Samalla siirtyivät perheen lasten ponit Sipoosta Ruohojärven kartanolle. Kun Ihatsu tämän vuoden alussa sai Ruohojärven…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Forsten-Pentti Stables