Koulu

Julkaisija toukokuu 28th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Rientonen kohti GP-unelmaa – alla von Wendtin Denzel

SRL 100-juhlavuonna on monessa artikkelissa muisteltu “kultaista 1980-lukua”, jolloin suomalaiset ovat menestyneet jopa arvokilpailuissa. Tuolloin moni nuori ja seniorikin sai toiselta ratsastajalta käyttöön opetusmestarihevosen. Esimerkiksi Tutu Sohlberg…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath

  • Forsten-Pentti Stables