Este

Julkaisija toukokuu 25th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Nordström juhli syntymäpäiviä tekemällä kilpailuissa nollia

Saksassa asuva esteratsastaja Annina Nordström täytti viime viikolla 28 vuotta. Nordström juhlisti asiaa kilpailemalla Westergellersenissä kolmella hevosella ja hyppäämällä niillä kaikilla puhtaita ratoja. Parhaana loisti Fuzhou (Harley…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath

  • Forsten-Pentti Stables