Koulu

Julkaisija toukokuu 21st, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Collianderin kesä 2020: tyhjää, tyhjää

Luulin tänään aamulla, että Keski- ja Etelä-Euroopassa pidettäisiin kesäkuussa parit kansainväliset kouluratsastuskilpailut. Tuomari Maria Collianderin tapaaminen Laakson ratsastusstadionilla antoi parempaa informaatiota: kaikki kansainväliset kouluratsastuskilpailut on kesäkuun osalta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport