Este

Julkaisija toukokuu 20th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Bremer aloittaa kesäkuussa – viisi hevosta remmissä!

Positiivisia terveisiä Sipoosta. Tessi Bremer, 19, hevosineen on ollut kuluvan talven terveenä. Hevoset ovat hyvässä kunnossa. Niiden joukkoon on sitten viime näkemän tullut kaksi uutta. Kaikkien hevostensa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport