Este

Julkaisija toukokuu 20th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Aromaat ottivat vauhtia 135-luokista – myös Cadent ja Cascalinus radalla

Laura ja Nikke Aromaa ovat back in action Saksassa. Ensimmäiset luokat 2,5 kuukauden tauon jälkeen olivat meneenä viikonloppuna Holger Wulschnerin tallilla Gross Viegelnissä. Tänään kilpaileminen jatkui Elmshornissa,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport