Este

Julkaisija toukokuu 19th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Salossa hööki päälle – jo kesäkuussa kahdet kilpailut

Salo Horse Show’n (SHS) puuhamies Juha Linna on tämän illan vastaillut Salo Horse Show’n talkoolaisten wattsapp-viesteihin. Tieto AVI:n antamista tapahtumajärjestämisen ohjeista on laittanut vauhtia salolaisiin. “Talkoolaiset ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport