Este

Julkaisija toukokuu 19th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

AVI:n ohjeet tapahtumajärjestäjille julkaistu

AVI:n tänään julkistamien ohjeiden mukaan kesäkuussa saa järjestää 50-500 hengen yleisötilaisuuksia, vaikka kokoontumisrajoitus on 50 henkilöä. Yleisötilaisuuksia voi järjestää erityisjärjestelyin. Tapahtumajärjestäjä vastaa tapahtuman toteuttamisesta siten, ettei koronavirukseen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport