Este

Julkaisija toukokuu 15th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Heinekamp valmistautuu kilpailuihin – ura päättyy Kebabin myötä

Jenny Heinekampilla on sekä hyviä että vähän ehkä surullisiakin uutisia. Hänen tallinsa sijaintialueella Saksassa alkavat kilpailut viikon-kahden kuluttua. Heinekamp valmistautuu osallistumaan niihin 10-vuotiaalla Kebabilla (Nabab de Reve…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport