Artikkelit

Julkaisija toukokuu 13th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

SRL 100: Elämää Rusan ja Domin välillä

Irmeli Summanen, 64, oli ensimmäinen suomalainen koulutuomari, joka hankki itselleen kansainväliset oikeudet modernin koulutustavan tyyliin. Tämä tapahtui vuonna 1996. Sitä ennen Summanen oli ollut kansallisen tason koulutuomarina…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport