Artikkelit

Julkaisija toukokuu 9th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Suomen paras juniori oli 2019 Torniosta. Miten se oli mahdollista?

Tsuk-tsuku-tsuk. Matka Helsingistä Tornion kautta Kaakamoon vie junalla kahdeksan tuntia. Kaakamo on kuuluisa. 1715 kaakamolaiset talonpojat ajoivat Tornionjoen jäältä kyläänsä hyökänneet venäläissotilaat Kemin kirkolle. Urotyö oli melkoinen,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport