Este

Julkaisija toukokuu 9th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Kvarnströmit myivät Lancelot du Lacin Hollantiin

Riikka Kvarnströmin panostus omaan kasvatukseen vaikuttaa saaneen lentävän lähdön. Kvarnströmin ensimmäinen kasvatti, ruuna Lancelot du Lac (Lissabon – Carbid) on myyty Maria Aminoffille Hollantiin.Lancelot du Lac on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport