Artikkelit

Julkaisija huhtikuu 5th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Tee kuten Nipsu: 3-kaarinen ura

Seison Nipsu Porthan-Broddellin takana ja kuuntelen, kuinka hän neuvoo valmennettavaansa: “Otat vasemman avotaivutuksen, siirryt poikitukseen ja siitä käyntiin. 3-5 askelta käyntiä ja vasemman laukan nosto. Pitäisi olla…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport