Jalostus

Julkaisija huhtikuu 5th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Robinson osti Vitalis – Sam Amour I-oriin

Kouluratsastaja Joanna Robinsonin urasuunnitelma on tehty pitkällä tähtäimellä. Entisten kahdeksan hevosensa liäksi hän hankki tänään Saksan oldenburginhevoshuutokaupasta kolmivuotiaan, jo jalostukseen hyväksytyn oriin. Oriin suku on Vitalis –…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport