Koulu

Julkaisija huhtikuu 2nd, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Dufour nousi kahdella TOP10:een – FEI-rankingin laskutapaan muutos

Koronatauon vuoksi kaikkiin FEI-rankingeihin otetaan tästä eteenpäin huomioon ei 12 viimeisimmän ja 13 viimeisimmän kuukauden tulokset. Kouluratsastuksessa tänään julkaistu maaliskuun ranking oli virkistävä poikkeus sikäli, että Tanskan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses