Este

Julkaisija maaliskuu 24th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Olympialaiset vasta 2021, kesäkuun 5* kilpailuja peruttu jo

Kansainvälinen olympiakomitea (IOC) ilmoitti tänään tiistaina siirtävänsä Tokion olympialaisia, joiden piti alkaa 24.7.2020. Uutta aikaa olympialaisten alkamiselle ei kerrottu. Vain se, että ne pidetään Japanissa, Tokiossa, nimellä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo