Artikkelit

Julkaisija maaliskuu 19th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

3/3 Onko talleilla koronapuskuria? Heponiitty

Riitta Holopaisen ja Sanna Jahnukaisen omistamalla Heponiityn ratsastuskoululla Hyvinkään Hyyppärässä on ollut lappu luukulla tiistaista lähtien. Holopainen ja Jahnukainen totesivat ratsastustuntien lopettamisen kokonaan olevan kannaltaan järkevämpää kuin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo