Artikkelit

Julkaisija maaliskuu 18th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

1/3 Onko talleilla koronapuskuria? Kuinka pitkään se kestää?

Kunnallisia maneeseja on tänään suljettu. Yksityiset toimivat, mutta rajoituksin. Moni tallinpitäjä miettii, kuinka pitkään näin voi jatkua. Salon lähellä 12 hevosen tallia pitävä Sanna Järvelä toteaa, että…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo