Koulu

Julkaisija maaliskuu 13th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontestro erityisoloissa GP 72,72%, Kanerva & Dambacu 70,08%

Henri Ruoste ylsi jälleen tänään Dortmundissa, Saksassa suomalaisittain huipputulokseen Kontestrolla (Contendro I – Cassini II). Tulos 72,72 prosenttia jää GP-ohjelmassa vain reilun kymmenyksen ratsukon debyyttituloksesta Le Mansissa,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport