Este

Julkaisija maaliskuu 12th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Korona: isoja muutoksia kalenteriin. Ruoste mukaan Dortmundiin.

Koronaviruksen vastainen taistelu muokkaa ratsastuksen kansainvälistä kalenteria rajusti. Ensi viikonlopun Pariisin Saut Hermes, Ranskan tärkein hallikilpailu, on peruttu. Samaan aikaan eli Ypäjän CDI3*-kilpailujen kanssa “päällekkäin” pidettäviksi aiotut…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport