Koulu

Julkaisija helmikuu 16th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Hagelstamilla onnistunut lopetus: GP kürissä 70,71% ja kolmas

Lilleströmin CDI3*-kilpailut olivat tänä vuonna varsin dramaattiset. Ensin lähetettiin venäläiset kaksi kilpailijaa kotimatkalla, koska heidän todettiin lyöneen karsinassa hevosta sopimattomalla tavalla. Sitten loukkaantui GP:n voittanut Anna Kasprzakin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses