Jalostus

Julkaisija helmikuu 13th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Yvonne Österholmin oma Quercus SWB-oripäiville

Nyt ollaan näin pitkällä: Yvonne Österholmin varsana kasvattaja Per-Arne Perssonilta ostama ori Quercus (Quaterback – Don Schufro) on menossa Ruotsin SWB-oripäiville. Quercus on viisivuotias ja Österholmin itse…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Forsten-Pentti Stables