Koulu

Julkaisija helmikuu 13th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Vaudeville Carrus hyväksytty AES:ssa

Helena ja Jukka Niirasen kasvattama nelivuotias ori Vaudeville Carrus (Vivaldi – Davignon II) on hyväksytty viime viikonloppuna jalostukseen AES-rekisteriin Englannissa. Vaudeville Carrus oli tarjolla Oldenburgin hevosjalostukseen syksyllä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath

  • Forsten-Pentti Stables