Este

Julkaisija helmikuu 13th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

145 cm: Forsten nollasi taas! Morna FWB:llä 2./35.

Mikael Forstenilla menee edelleen Valenciassa, Espanjassa 140-tasolla hyvin. Tänään hän hyppäsi sekä Nabab’s Atlantolla (Nabab de Rêve – Almeo) 145-luokan että Consistentillä (Tailormade Confidence – Holland) 140-luokan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Forsten-Pentti Stables