Jalostus

Julkaisija helmikuu 9th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

KWPN-kouluoriit, II: Totilas & al.

KWPN-oripäiväillä 2020 hyväksyttiin kaikkiaan 45 koulusuunnan oria jatkoon eli oritestiin. Vasta oritestin suoritettuaan oriilla on jalostukseenkäyttölupa. 45:stä oriista kuusi pyydettiin palkittaviksi. Niistä orilautakunnan puheenjohtaja Bert Rutten totesi,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Forsten-Pentti Stables