Este

Julkaisija helmikuu 6th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

140 cm: Forstenille 2 tuplanollaa

Mikael Forsten viihtyy Espanjassa, palmujen maassa. Forsten aloitti tänään kilpailemisen kolmen tähden kilpailuissa Valenciassa. Sekä Nabab’s Atlantolla että Consistentillä tuli 140-luokassa tuplanollat. Toisessa vaiheessa Forsten tähtäsi “vain…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Forsten-Pentti Stables