Este

Julkaisija helmikuu 4th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Ypäjä kohottaa kasvojaan: Harjula & Jensen remmiin

Hevosopiston ilmoitus Riikka Harjulan ja Janna Jensenin siirtymisestä sen palvelukseen oli sanamuodoltaan hämmentävä. Ykköstallissa hevosia vuokralaisena tähän asti kouluttanut Riikka Harjula ja omaa valmennustallia Somerniemellä pitävä Janna…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath

  • Forsten-Pentti Stables