Artikkelit

Julkaisija helmikuu 4th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Ammattilaisarkea: pitkät jäähyväiset

Kun puhui Jenny Heinekampin kanssa viime viikonloppuna hänen äänestään kuului helpotus. Kebabin (Nabab de Reve – Darco) toinen peräkkäinen pudotuksitta tekemä 145-rankingluokka oli ollut musiikkia ratsastajan sielulle.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses