Koulu

Julkaisija helmikuu 2nd, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Ruoste starttaamassa Bellissimo L:n

Tuoreella FEI:n maailmanrankinglistalla on Suomen Henri Ruoste jälleen TOP50-joukossa. Ruoste ei kuitenkaan ole kilpaillut sitten Rotterdamin EM:ien elokuussa 2019. Muutokset listalla tapahtuvat hänen kohdallaan muiden ratsukoiden tulosten…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Forsten-Pentti Stables