Este

Julkaisija helmikuu 2nd, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Norrikselle 140-voitto Espanjassa, Numminen kaksi 150-rataa

Emma Broända ja FWB-ruuna Norris (Numero Uno – Orlando) ovat voittaneet Espanjassa, Carmonassa kilpaillun kansallisen 140-luokan ja 1500 euroa tänään. Samaan aikaan oli Sebbe Numminen 150-startissa Ruotsissa,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Forsten-Pentti Stables