Koulu

Julkaisija tammikuu 22nd, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Ettan päätti myydä Savonan

Viime viikonlopun Dressage goes strong -seminaarin jälkeen puhuin muutamien seminaariyleisössä olleiden kanssa. Positiivisena hevosena nousi esiin yksi nimi: Ettan Ehrnroothin yhdeksänvuotias Macacho (Maserati – Camaro M). Hyvä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath