Koulu

Julkaisija tammikuu 21st, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Plussapallo pomppii taas: Inter II

Kesällä 2017 leivottiin Kikko Kalliokoskesta ja FWB-ruuna Kiahan Rainwaterista (Rotspon – Grand Canyon) alias Plussapallosta Pikkumestareita. Sen jälkeen ei ratsukosta ole paljon kuultu. Kalliokoski on keskittynyt treenaamaan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables