Este

Julkaisija tammikuu 13th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Arven pienemmälle liekille, mutta Tallberg EI lopeta

Huhut Emma Tallbergin hevosten myynnistä ja Tallbergin kilpauran loppumisesta ovat vääriä. Tallberg pohti syksyllä hetken Dobbelt Quidamin myyntiä, koska hänellä on opintojen loppuvaiheen takia krooninen aikapula. Kun…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport