Artikkelit

Julkaisija tammikuu 7th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Bergh: “Hyviä, nuoria hevosia lisää”

Kouluratsastuksen SRL-valmennusryhmää vetävä Janne Bergh näkee kauden 2020 kotimaassa GP-tasolla jonkinlaisena välivaiheena. “Osa GP-hevosista on jo uransa ehtoopuolella, osa ei ihan vielä GP-tasolla. Hyviä, nuoria hevosia tarvittaisiin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Forsten-Pentti Stables