Koulu

Julkaisija joulukuu 29th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

KorK:in avustukset 2019 7000 euroa

Kouluratsastuksen kannatusyhdistys (KorK) on jakanut vuonna 2019 avustuksia kahteen eri suuntaan. Toisaalta ratsastusseuroille, jotka ovat tuottaneet Suomen kilpailuihin kansainvälisiä FEI-tuomareita ja toisaalta U25- ja sitä nuoremmille ratsastajille,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath