Jalostus

Julkaisija joulukuu 8th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Oriinpitäjien toive toteutuu Saksassa – oritestien vähimmäisvaatimus poistuu

Saksan Ratsastajainliitto, jonka alaisia kaikki saksalaiset jalostusrekisterit ovat, on päättänyt poistaa 1.1.2020 alkaen säännöistään oritestien läpipääsyä koskevan minimiarvosanavaatimuksen. Kyseinen vaatimus on ollut oritestin (HLP) laadusta riippuen 7,5-8,0.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath