Este

Julkaisija joulukuu 2nd, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Mikkola saisi jo rakentaa MC:n

Viikko alkaa onnitteluilla, jotka menevät ratamestari Johanna Mikkolalle. Mikkola viiletti suoraan Prahan GCT-liigafinaalista Saksan Aacheniin kansainvälisten ratamestareiden III-tason kurssille. Suoritusmerkintä tuli. Se tarkoittaa, että Mikkola saa tästä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport