Artikkelit

Julkaisija marraskuu 25th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Lanta on “pehmeää”, siksi se kiinnostaa

HIHS:n 2019 jälkeen on tullut eri tahojen kautta innostuneita viestejä siitä, kuinka paljon kansainvälistä julkisuutta tapahtuman ekologisuusajattelu on saanut. On kerrottu, miten hevosenhoitajille jaettiin kestokupit kahvinjuontiin. Siirrettiin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath

  • Forsten-Pentti Stables