Este

Julkaisija marraskuu 16th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Saksa pidättää hengitystä: onko Bormann uusi Blom?

Stuttgartin perinteisessä 155 senttimetrin German Master -luokassa voiton vei suorastaan mestarillinen Martin Fuchs. 12 ratsastajan finaaliin pääsi eilisen 150- ja tämän alkuillan 155-luokan perusteella vain yksi naisratsastaja.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo