Koulu

Julkaisija marraskuu 16th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Ruoste & Kontestro GP 71,90%

Henri Ruoste ja hänen “estehevosensa” Kontendro (Contendro – Cassini) ovat eilen perjantaina käyneet Ankumissa, Saksassa kokeilemassa GP-ohjelmaa. Tulos yhden tuomarin arvioimassa harjoituskilpailuissa oli 71,90 prosenttia. Passagesta Kontendro…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Forsten-Pentti Stables