Artikkelit

Julkaisija marraskuu 15th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Jenni Säynäjärven työpaikka on Euroopan vanhin siittola

Tunnin matkan päässä Zürichistä löytyy pieni kaupunki nimeltä Einsiedeln. Einsiedeln tunnetaan valtavasta luostarikompleksista, jota alettiin rakentaa jo 1100-vuotta sitten. Luostarin yhteydessä sijaitsee talli, jonka ratsastuksenopettajana ja ratsuttajana…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage