Este

Julkaisija marraskuu 5th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

MC-paikkojen jako käsitelty uudelleen

Eilen kiehahtanut keskustelu SRL:n MC-paikkojen jaosta loppusyksyn MC-osakilpailuihin on käyty esteratsastuksen valintakomiteassa uudelleen läpi. Niiden kesken, joille asian päättäminen kuuluu eli urheilujohtaja Aki Ylänne ja Ad van…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport